O firmă din Voluntari va construi parcul fotovoltaic

Primăria Curtea de Argeş a atribuit contractul pentru construirea parcului fotovoltaic unei firme din Voluntari. Astfel, „lucrările de executare a unui parc fotovoltaic pentru producerea energiei electrice din resurse regenerabile prin utilizarea panourilor fotovoltaice cu concentrare” vor fi realizate de EOL FACILITY SRL pentru 8,916,050 de lei, fără TVA. Lucrările care trebuie realizate presupun instalarea unui număr de 19 module fotovoltaice cu concentrare precum și construcțiile, instalațiile și dotările aferente tenologiei, conform caietului de sarcini.

La licitaţia care a avut loc în decembrie anul trecut au fost depuse trei oferte. Prima dintre ele a fost înaintată de Asocierea dintre S.C. MA.SA. TECHNOLOGY SRL şi SC SAIME SRL, lider SC MA.SA. TECHNOLOGY SRL, cu sediul în municipiul Bacău, cu administratori italieni, subcontractant SC ELECTROPREST SRL, cu sediul tot în Bacău.

A doua ofertă a venit de la Botoşani, prin Asocierea  dintre SC ELECTRO ALFA  INTERNATIONAL SRL şi SC ENERGOMONTAJ SA, liderul asocierii fiind SC ELECTRO ALFA INTERNATIONAL SRL, subcontractant SC  MCA CONSTRUCT  SPRINT  SRL, cu sediul in Bucureşti.

 

Cea de-a treia ofertă depusă a fost şi cea câştigătoare, a S.C. EOL FACILITY SRL, cu susţinere pentru capacitatea economico – financiară de la SC EXACTECH SRL, cu sediul în oraşul Voluntari, subcontractant 1 — SC ELECTRICA  SERV  SRL, firmă aflată în insolvenţă, reprezentata legal de administratorul judiciar  CONSULTA  99 SPRL, subcontractant 2: SC SIMTECH INTERNATIONAL SRL, cu sediul în Bucureşti.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email