O firmă din Slatina face un bloc ANL la Curtea de Argeş

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a anunţat câştigătorul licitaţiei organizate pentru construirea unui bloc la Curtea de Argeş. Astfel, Contractul de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Locuinţe de serviciu, judeţul Argeş, municipiul Curtea de Argeş, str. 1 Decembrie 1989” a fost atribuit SC A.D.T. SA  din Slatina, pentru suma de 2,120,855.64 de lei, fără TVA. La licitaţie au fost depuse trei oferte, dar cea a SC  A.D.T.  SA a fost aceptată de Agenţie.

15 locuinţepentru bugetari

Contractul obţinut de societatea din Slatina are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv studiu de fezabilitate şi studii de teren, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire proiect tehnic inclusiv verificare; detalii de execuţie inclusiv verificare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului şi a lucrărilor de construcţii-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic şi întocmire, verificare şi avizare dosare preliminare gaze naturale) la obiectivul blocul de pe strada 1 Decembrie. Acesta va avea suprafaţa construită desfăşurată de  maxim  1.134 mp, 15 locuinţe (8 garsoniere şi  7 apartamente cu doua camere).La solicitarea scrisa a Primăriei municipiului Curtea de Argeş se poate prevede un apartament echipat pentru persoane cu dizabilităţi. Regimul de înălţime al blocului va fi  D+P+4E, iar lucrările tehnico-edilitare aferente investiţiei sunt suportate de către Consiliul Local al municipiului Curtea de Argeş, din bugetul propriu.

Municipalitatea a transmis în folosinţă gratuită Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe terenul  în suprafaţă de 1836 metri pătraţi, situat pe strada 1 Decembrie, la fosta seră, pentru construirea acestui bloc destinat funcţionarilor publici precum şi angajaţilor Fiscului, ai Poliţiei, etc. Conform legii, costurile elaborării documentaţiilor tehnico-economice pentru execuţia utilităţilor şi dotărilor tehnico-edilitare aferente construcţiei (apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, precum şi căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi) sunt suportate din bugetul local. Suma estimată pentru realizarea  utilităţilor este de 120.000 de lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email