O firmă din Piteşti va reface reţeaua de apă în zona centrală

KRANZ EUROCENTER SRL, în asociere cu două firme, a depus singura ofertă pentru contractul de 7,4 milioane

Municipiul Curtea de Argeș a anunţat în luna august pe sistemul electronic de achiziţii publice, SICAP, licitaţia pentru contractul „Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții REABILITARE REȚEA DE APĂ-ZONA CENTRALĂ DIN MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ” . Potrivit anunţului, durata maximă pentru realizarea  serviciilor de  proiectare este de trei luni, iar durata maximă pentru execuția lucrărilor, 24 luni. Licitaţia a avut loc în septembrie, dar nu a fost depusă nicio ofertă.

Municipalitatea a scos din nou la licitaţie contractul, iar zilele trecute a publicat pe SICAP lista ofertanţilor. De fapt, a fost depusă una singură, o asociere de trei firme condusă de KRANZ EUROCENTER S.R.L., din Piteşti, firmă în care asociaţi sunt Corin Boian şi un cetăţean german. Celelalte societăţi care fac parte din ascoiere sunt ROMPROED  şi AQUAROND CONSTRUCT, la prima dintre ele acţionar majoritar fiind un cetăţean din Suedia. Valoarea estimată a contractului este 7.488.721,16 lei fără TVA, din care proiect tehnic și detalii de execuție-200.000 lei fără TVA, asistenţă din partea proiectantului-70.000 lei fără TVA, organizare de șantier-110.000 lei fără TVA, construcții + montaj-7.078.721,16 lei fără TVA. De asemenea, contractul prevede probe tehnologice și teste-10.000 lei fără TVA, iar documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor sunt estimate la 20.000 lei fără TVA. Finanţarea proiectului se face din fonduri bugetare.

Se reabilitează 16.522 metri de conducte

Primăria a obţinut finanţare pentru proiectul„Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil în Municipiul Curtea de Argeş”, prin care vrea să să facă inclusiv piste de biciclete în centrul oraşului. E nevoie astfel ca infrastructura de apă să fie impecabilă, ca să nu se mai spargă, în caz de avarie, asfaltul proaspăt.

Asocierea al cărei lider este KRANZ EUROCENTER, dacă va primi contractul, va reabilita 16.522 metri de conducte de pe străzile  Victoriei cu străzile adiacente 1 Mai şi Ştefan cel Mare, Negru Vodă cu străzile adiacente Dumitru Norocea, Tudor Vladimirescu, Dumbrava, Viorelelor, Armand Călinescu, Traian, Bulevardul Basarabilor cu străzile adiacente San Nicoară, Episcop Ghenadie, Victor Ştefănescu, Matei Basarab, Mihai Bravu, Pompieri, Banu Mărăcine, Neagoe Vodă, Posada, Episcop Nichita şi strada Eroilor cu străzile adiacente Constantin Dobrescu Argeş şi 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email