O firmă din Piteşti va reabilita Liceul Auto cu 2,3 milioane de lei

Licitaţiile pentru reabilitarea liceelor Auto şi Agricol din Curtea de Argeş au fost contestate, dar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins una dintre ele, cealaltă fiind în verificare

La Curtea de Argeş este în implementare un proiect de reabilitare şi modernizare a mai multor şcoli, cea de la Noaptreş, Şcoala „Sf. Apostol Andrei” şi liceele Auto şi Agricol. Dacă pentru reabilitarea primelor două a fost desemnat câştigătorul licitaţiei, SC Electrovîlcea SRl,  pentru celelalte două licitaţii au fost depuse contestaţii la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

 

Pentru atribuirea contractului de achiziţie publică de lucrări, având ca obiect „Lucrări de consolidare şi reabilitare a Grupului Şcolar Auto” S.C. MIHAIL CONSTRUCŢII AG S.R.L a depus contestaţie, dar CNSC a respins-o şi a dispus continuarea procedurii de atribuire. Conform declaraţiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), câştigătorul licitaţiei este SC Construct ECI Company SRL, din Piteşti, cu o ofertă de 2,3 milioane de lei. La licitaţie au mai participat SC Paulus SRL, cu o ofertă de 2,839 lei, Asocierea Valah Construct Grup SRL, SC Selca SA, SC Zeus SA, cu o ofertă de 2,588 milioene de ei, SC Eol FAcility SRL, cu 2,785 milioane de lei, subcontractant 1: SC Biram Electric SRL, subcontractant 2: SC Air Service Delta SRL, S.C. DUAL DISTRICON SRL, care a ofertat 2,740 milioane de lei, SC CONDOR CEL TRANS SRL, 2,344 milioane, susţinător: SC Imob Lux Cunstruct SRL, S.C. MIHAIL CONSTRUCŢII AG SRL, care a ofertat 2,067 milioane de lei, SC Condor Gel Trans SRL, cu o ofertă de 2,344 milioane, Asocierea SC RMR Argeş SRL, SC Alfacon SRL, SC N Power Services SRL cu 2,465 milioane, SC Acvafor Proiect SRL, ofertă 2,342 milioane, SC Compania Teli SRL, fără propunere financiară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email