O firmă din Ilfov va construi complexul de nataţie de la Curtea de Argeş

3G Sport- IP SRL a câştigat licitaţia pentru bazinul de înot de la Curtea de Argeş, Primăria publicând joi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de atribuire. La licitaţia organizată pe 31 august au fost depuse trei oferte. Prima a fost  a SC 3GSPORT—IP SRL, din Ilfov, a doua a asocierii formate din S.C. BUILDING  CONSTRUCTION MEA SRL  lider asociere şi BUILIDING DESIGN 2000 TOP SRL, iar a treia ofertă a fost depusă de Asocierea  formata din S.C. CONDOR GEL TRANS SRL – Iider asociere, RCM CONSTRUZIONI SRL— asociat şi ADURO IMPEX SRL—asociat. După lungi deliberări şi câteva erate, comisia de licitaţie a decis că prima ofertă e câştigătoare iar complexul de înot va costa 2.911.911 lei, fără TVA.

Contractul scos la licitaţie este pentru  „activităţi de proiectare şi execuţie a Complexului de Nataţie din Municipiul Curtea de Argeş”, şi presupune „activităţi de proiectare şi realizarea tuturor documentelor proiectului, precum şi acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor (inclusiv asistenţă pe parcursul perioadei de garanţie a lucrărilor), respectiv execuţia lucrărilor necesare pentru execuţia investiţiei”, potrivit anunţului de pe SEAP.

Valoarea estimata a contractului de achiziţie publică a fost de 3.060.386 lei, dar aceasta nu cuprinde şi cheltuielile diverse şi neprevăzute.

Un exces de zel fără finalitate

După cum aţi aflat din numerele anterioare ale ziarului nostru, studiul de fezabilitate pentru bazinul de înot, studiu care este parte din caietul de sarcini, a fost făcut de Piscine Sport Management. Conform termene.ro., Piscine Sport Management, cu sediul în Ilfov şi cu un singur angajat, are drept adnministrator pe Bogdan Gheorghe, iar la 3G Sport SRL asociat şi administrator este Ionela Simona Gheorghe. Cei din Primărie s-au autosesizat cu privire la faptul că cei doi sunt soţ şi soţie şi au cerut clarificări la care însă nu li s-a răspuns. „Noi am zis că e foarte bine dacă facem vizibilă chestiunea asta, cu întreprinderile legate, pentru toţi participanţii,  adică să ştie toată lumea că s-a discutat această problemă, iar punctul nostru de vedere a fost cel care a fost publicat în SEAP. Am zis să-l publicăm ca să-l vadă toţi participanţii. A fost un exces de zel din partea noastră, dar am făcut asta ca să nu ni se reproşeze că nu am fost transparenţi sau nu ne-am pronunţat asupra chestiunii”, ne-a spus Constantin Teodorescu, inspector la Compartimentul Achiziţii Publice din Primărie.

Piscine Sport Management SRL a câştigat anul trecut un singur contract cu o instituţie a statului. Este vorba despre Primăria Curtea de Argeş care i-a încredinţat direct contractul în valoare de 27,066  lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru bazinul de înot. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email