O firmă din Iaşi a luat de la Primărie 2,4 miliarde pentru două cereri de finanţare şi un studiu

Ultimul contract încredinţat direct are o valoare de 50.420 lei, fără TVA

Municipiul Curtea de Argeş (Primaria municipiului Curtea de Argeş) a dat săptămâna trecută un contract în valoare de peste jumătate de miliard de lei vechi pentru elaborarea unei cereri de finanţare. Potrivit Sistemuuil Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul pentru  „Elaborarea C.F pentru proiectul „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil”, al cărui obiect este „Elaborare cerere de finanţare mobilitate urbană POR 3.2.”, a fost încredinţat direct SC Addvances Corp SRL, din Iaşi, la preţul de  50.420 lei, fără TVA. Suma nu este deloc mică şi nu este prima pe care societatea ieşeană o ia de la Primăria Curtea de Argeş.

Pe 6 noiembrie, aceeaşi firmă primea de la Municipalitate 100.500 lei, fără TVA, pentru unStudiu de trafic (PMUD / plan de mobilitate urbana)”. Înainte de asta, însă, pe 4 iulie, Primăria încredinţa SC Addvances Corp SRL un alt contract în valoare de 45.000 de lei, tot fără TVA, pentru un „Program de îmbunătăţire a eficienţei energetice UAT- Mun. Curtea de Argeş”, iar în luna mai a mai luat un contract de 45.000 lei, fără TVA, pentru „Elaborare cerere de finanţare POR 2014 – 2020, Măsura 3.1B, clădiri publice”.

Potrivit termene.ro, firma a fost înfiinţată în 2016 şi are trei angajaţi. În 2017, societatea a explodat din punct de vedere al contractelor cu statul, obţinând 26 de contracte în valoare de peste 1,6 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email