O femeie din Timișoara a fost reținută de polițiști după ce a furat produse dintr-un hypermarket din Argeș

Duminică după amiaza, în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către agentul de pază al unui hypermarket, cu privire la faptul că ar fi surprins o femeie, care a trecut de casele de marcat cu produse alimentare și de igienă, fără să le achite, informează IPJ Argeș.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care au identificat persoana în cauză, o femeie de 44 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, cu antecedente penale, pe care au condus-o la sediul poliției, pentru audieri.
Din cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi trecut de casele de marcat cu produse în valoare de aproximativ 1.300 de lei, fără să le achite.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul Poliției argeșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email