O femeie de 75 de ani din Domneşti s-a spânzurat de o grindă


Tragedie mare într-o gospodărie din Domneşti. Un bărbat şi-a găsit concubina spânzurată de grinda unei magazii, aflată în curtea casei lor. Maria P., în vârstă de 75 de ani, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Aceasta s-a spânzurat cu betele de la portul popular naţional de grinda unei anexe gospodăreşti aflată în gospodăria sa. Femeia locuia împreună cu concubinul ei într-o casă pe strada Spiru Haret din comuna Domneşti. Se pare că de câţiva ani femeia suferă de afecţiuni psihice, aceasta încercând de mai multe ori să îşi curme viaţa. Vecinii spun despre Maria P. că era o femeie gospodină, căreia îi plăcea mult să muncească, dar de ceva vreme s-a prăpădit de tot. Din cauza încercărilor sale de a se sinucide, femeia a fost internată la spitalul „Sfânta Maria” de la Vedea pentru a se face bine.

Femeia era recent ieşită din spitalul de la Vedea

Ultima oară, Maria P. a ieşit din spital la sfârşitul lunii aprilie anul curent şi s-a întors acasă la bărbatul ei. Medicii i-au recomandat concubinului să nu o scape din ochi pe femeie, aceasta nefiind vindecată complet. După câteva luni în care femeia a fost aparent liniştită, bărbatul a crezut că Maria P. a scăpat de gândurile rele şi a renunţat la ideea de a se sinucide. Se pare că nu a fost însă aşa. Ieri,  în jurul prânzului în timp ce concubinul s-a dus să cumpere pâine, femeia, rămasă singură acasă, a găsit momentul oportun să îşi pună planul de mult gândit în aplicare. Aceasta a mers în magazia cu lemne din curtea casei sale, unde s-a spânzurat cu betele de la un costum popular, cu care femeia obişnuia să îşi încingă brâul.

Nu se ştie care a fost motivul sinuciderii

După aproximativ o jumătate de oră, bărbatul s-a întors la domiciliu şi a observat că femeia nu mai era în casă. A ieşit în curte să o caute şi când a ajuns la magazia de lemne a avut parte de o descoperire macabră. Femeia cu care acesta îşi împărţea viaţa atârna de grinda anexei. Şocat, a strigat la vecini după ajutor. Din păcate, nici cadrele medicale de la Ambulanţă solicitate la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Bărbatul nu îşi poate explica de ce femeia s-a încăpăţânat să se omoare, mai ales că femeia nu a lăsat nici un bilet de adio. Oamenii legii au stabilit că este vorba clar despre un caz de suicid. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Spitalului Municipal pentru necropsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email