O femeie care trebuia să stea în izolare s-a dus la Serviciul Paşapoarte

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.284 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru 3 persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba, în primul caz, despre o femeie de 44 de ani, dintr-o comună din Argeș care nu a fost găsită la adresa unde figura în izolare, motiv pentru care a fost amendată cu 2.000 de lei. Un tânăr de 23 de ani și soția sa, de 20 de ani, din altă comună argeșeană, nu au fost găsiți la domiciliul unde figurau în izolare și au fost sancționați cu câte 1.000 de lei, fiecare.

În plus, o femeie de 30 de ani a fost depistată de jandarmi la sediul din Pitești al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Argeș, aceasta având impusă măsura izolării la domiciliu. Femeia a fost sancționată cu o amendă de 1000 lei fiind dispusă, suplimentar, măsura izolării la domiciliu pentru încă 14 zile. Femeia nu a intrat în clădire, fiind depistată în zona de triaj, organizată afară. Tuturor celor care se prezintă la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Argeș li se măsoară temperatura și sunt verificați în baza de date înainte de a li se permite accesul în sediul instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email