O femeie a furat peste 500 de milioane de la firma la care lucra

O femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul nostru, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, după ce furat bani din gestiunea societăţii comerciale la care era angajată.
I.P. a lucrat timp de trei ani de zile ca agent de vânzări la o societate din municipiul Piteşti. Astfel, femeia a avut în acest timp atribuţiuni de gestionar de valori materiale şi băneşti. Totodată, în timpul serviciului, I.P. se deplasa pe teren, acolo unde trebuia să atragă noi clienţi, în numele angajatorului său. Mai mult decât atât, aceasta prelua comenzi de la clienţi, care ulterior erau transmise la compartimentul comercial din cadrul societăţii comerciale. De asemenea, femeia încasa şi banii pentru produsele livrate, bani pentru care elibera chitanţe şi procese verbale. Însă, după aproape un an şi jumătate în care a lucrat respectând în totalitate condiţiile, I.P. s-a gândit că ar putea să „câştige” ceva bani în plus, pe lângă salariul pe care îl primea în fiecare lună. Aceasta a falsificat mai multe facturi însuşindu-şi mai multe sume de bani. În momentul în care conducerea societăţii a constatat că lipsesc mai mulţi bani din gestiune, au fost sesizate autorităţile competente. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au ajuns la concluzia că femeia a prejudiciat firma cu suma de 57.301 lei.
Astfel, I.P. s-a ales cu dosar cu dosar de cercetare penală şi a fost trimisă în judecată pentru delapidare şi fals în înscrisuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email