O elevă de la Liceul „Ferdinand I” – Şi-a pierdut memoria după ce a fost şantajată de iubit cu imagini pornografice

O elevă a Liceului „Ferdinand I” a avut parte în ultima vreme de o mulţime de necazuri care au culminat când şi-a pierdut memoria, şantajată de fostul iubit cu imaginile filmate în timp ce făceau sex. Cazul e cercetat de Poliţia Curtea de Argeş după ce părinţii fetei au făcut plângere săptămâna trecută.
Ştefania O. împlineşte anul acesta 18 ani şi e din Valea Danului. Fata este un copil considerat silitor la şcoală. De anul trecut însă a început să aibă probleme şi nu a mai dat pe la şcoală. Directoarea instituţiei, Anca Răduţu, a spus că a aflat despre elevă că are probleme de sănătate şi că a lipsit de la şcoală. Prin liceu se ştia că Ştefania îşi pierduse memoria, iar colegii şi prietenii ei le-au spus părinţilor fetei ce credeau despre motivele pentru care s-a întâmplat asta, am aflat de la comisarul Mihai Bălan, şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş.
Din prea multă dragoste
Ştefania a avut un prieten, pe Daniel Dina, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, ne-a mai spus şeful de la Judiciar. Între ei prietenia a evoluat şi au descoperit dragostea împreună. La un moment dat, tânărul ar fi început să o şantajeze pe fată, spunându-i că dacă nu îi dă bani o să arate imaginile cu ei făcând sex părinţilor. Eleva s-a speriat foarte tare şi a început să aibă probleme de sănătate, potrivit poliţiştilor. „Se pare că boala a debutat în decembrie anul trecut, când le-a spus părinţilor că aude voci, iar în ianuarie s-a agravat şi au dus-o la spital la Bucureşti, unde a fost diagnosticată cu anamneză. Asta înseamnă că medicii au confirmat faptul că şi-a pierdut memoria”, am mai aflat de la comisarul Bălan. Ştefania nu mai ştia nimic din ce se petrecuse în viaţa ei, dar pe părinţi îi renunoştea.
Părinţii disperaţi au tot încercat în tot acest timp să afle ce se întâmplă cu fata lor. „Au stat de vorbă cu colegii şi cu prietenii ei şi au auzit zvonurile. Joi au făcut plângere la Poliţie, iar noi cercetăm cazul”, a precizat Mihai Bălan. Acesta a adăugat că tânărul bănuit că o şantaja pe minoră a negat toate acuzaţiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email