O conferinţă de presă care a durat două minute!!!

Antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea a ţinut ieri cea mai scurtă conferinţă de presă din istoria clubului F.C. Argeş. Dată fiind situaţia incredibilă şi disperată în care se află echipa, jucătorii nu s-au antrenat în această săptămână(!!!) , Ionuţ Badea a spus: „Vă rog să nu-mi puneţi nicio întrebare. Vă voi spune doar eu ce am de spus. Suntem într-o situaţie foarte grea, şi sper să discutăm din nou cu conducerea clubului pentru rezolvarea situaţiei. Este adevărat că jucătorii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit drepturile financiare, nu s-au antrenat în această săptămână, şi în toată această problemă ambele părţi au vina lor”. Atât a spus antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea.

Cu ce echipă va juca F.C. Argeş cu Dacia?

Despre meciul de sâmbătă de la Mioveni, tehnicianul alb violeţilor nu a pomenit, aşa că nu se ştie dacă la partida cu Dacia Mioveni, derby-ul etapei a XI-a a ligii secunde, F.C. Argeş se va prezenta cu prima echipă sau cu jucători de la cea de-a doua. Şi în cazul în care Argeşul se va prezenta cu echipa standard, cum vor juca fotbaliştii care n-au făcut niciun antrenament toată săptămâna?

Ce spune Tameş

Mijlocaşul Iulian Tameş a explicat de ce el şi colegii lui vin la stadion, dar refuză să se antreneze. „Sunt probleme financiare. Avem de primit prime din campionatul trecut, dar şi din acest campionat, iar conducerea spune că nu ne va da banii. Noi venim la stadion, dar stăm în vestiar şi nu facem antrenament. Am aşteptat destul, şi răbdarea noastră are limite. Sperăm ca situaţia actuală să se rezolve, pentru că altfel, nimeni nu are de câştigat”, spunea Tameş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email