O autoutilitară a trecut cu roata peste capul unei femei

O femeie de 40 de ani din municipiu şi a pierdut viaţa în seara de Sfânta Filofteia după ce a fost accidentată mortal de o autoutilitară. Elena Savu locuia lângă fabrica Electro şi coborâse să îşi facă nişte cumpărături de la magazinul din zonă. În momentul în care a traversat strada, femeia a fost izbită din plin de o autoutilitară Iveco care mergea cu spatele. Cu toate că la faţa locului au sosit medicii de la Ambulanţă, pentru femeia de 40 de ani nu a mai fost nimic de făcut.
A vrut să traverseze strada prin spatele maşinii
Persoanele care au asistat la accident spun că totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. „Femeia a vrut să traverseze strada prin spatele maşini şi atunci şoferul a dat înapoi, şi a trântit-o la pământ. S-au auzit ţipete şi atunci am închis ochii, pentru că am bănuit ca va urma o tragedie. Când am deschis ochii, femeia era într-o baltă de sânge. Oamenii spun că maşina i-a trecut cu roata peste cap”, povesteau cei care au asistat neputincioşi la accident. Ambulanţa a sosit în câteva minute, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. La scurt timp, la locul accidentului au sosit şi rudele femeii. Cu toţi au împietrit de durere, când au văzut că femeia care zăcea fără suflare pe asfalt era Elena, cea care fusese lângă ei până în urmă cu câteva minute.
Şoferul spune că nu a văzut nimic
Autoutilitara implicată în accident era condusă de un tânăr de 34 de ani din Bucureşti care venise să aducă marfă la fabrica o din zonă. Şoferul a povestit poliţiştilor că după ce a oprit vehiculul şi-a dat seama că trebuia să dea puţin înapoi pentru a putea intra în curtea fabricii, şi atunci s-a întâmplat nenorocirea. „Şoferul nu consumase băuturi alcoolice şi în prezent se fac cercetări pentru a se stabili cu certitudine cum s-a petrecut accidentul. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Cristian Puicănescu, şeful Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş. În momentul producerii accidentului, femeia nu se afla pe trecerea de pietoni iar şoferul spune că atunci când a dat înapoi nu a văzut nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email