Nu vă lăsaţi păcăliţi prin SMS!

METRO Cash & Carry România atenţionează clienţii săi că numele METRO este folosit în mod abuziv, de către persoane necunoscute, în cadrul unor campanii false promovate prin SMS, se arată ântr-un comunicat al companiei remis redacţiei noastre.

Mai mulţi argeşeni, utilizatori de telefonie mobilă, au primit mesaje prin SMS prin care erau anunţaţi că au câştigat un premiu în valoare de 10.500 euro şi un TV cu plasmă, solicitându-li-se ulterior apelarea unui anumit număr de telefon, pentru a primi mai multe detalii în acest sens.
“METRO Cash&Carry România nu are nicio legătură cu promovarea campaniei cu premii, transmisă prin SMS, iar numele METRO este folosit fără acordul nostru. În ceea ce îi priveşte pe clienţii noştri, le recomandăm să nu dea curs acestor mesaje, să nu furnizeze informaţii personale şi să contacteze imediat autorităţile competente pentru reclamarea fraudei şi protejarea informaţiilor personale”, au declarat reprezentanţii companiei METRO Cash&Carry România.
METRO Cash&Carry România recomandă persoanelor care au primit astfel de mesaje sau apeluri telefonice în numele companiei METRO Cash & Carry, prin care sunt anunţaţi că au câştigat premii substanţiale ce presupun efectuarea unor plăţi pentru a fi ridicate, să nu le răspundă şi să nu furnizeze informaţii cu caracter personal.
Pentru folosirea în mod abuziv a numelui companiei, METRO Cash&Carry România va colabora cu autorităţile competente în vederea soluţionării acestei situaţii, precizează comunicatul citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email