Nu se taie panglica la policlinică pentru că primarului nu-i plac festivismele

Cele 19 cabinete ale policlinicii din Curtea de Argeş au fost modernizate şi dotate printr-un proiect cu finanţare europeană. Lucrările au fost finalizate şi urmează recepţia finală. Valoarea totală a proiectului este de peste 6 milioane de lei.

La Curtea de Argeş este în implementare proiectul Modernizare, dezvoltare si echipare a ambulatoriului spitalului minicipal, proiect a cărui valoare totală este de peste 6 milioane de lei. Cu aceşti bani au fost modernizate cele 19 cabinete ale policlinicii.

„La Policlinică lucrările sunt finalizate, recepţia la lucrări a fost făcută recepţiile parţiale la aparatura medicală sunt făcute, mai sunt două aparate de adus dar vor fi aduse şi acestea în foarte scurt timp. Au fost făcute instructaje pentru aparate, acestea au fost puse în funcţiune, iar după ce vor fi aduse şi cele două aparate se va face un proces verbal de recepţie finală, pentru construcţie, dotări, şi asta înseamnă finalizarea lucrărilor. Suntem în termen şi toate cererile de plată pe care le-am făcut s-au plătit”, declară primarul Nicolae Diaconu.

Chiar dacă policlinica este gata, nu va avea loc nicio festivitate de tăiere a panglicii. Primarul municipiului Curtea de Argeş spune că nu-i prea plac festivismele. „Nu sunt adeptul inaugurărilor, să funcţioneze, să fie folositor pentru locuitorii municipoiuluui, asta e important. Să se realizeze în termen şi să fie util pentru sănătatea celor din Curtea de Argeş”, spune edilul.

 

Lucrările de modernizare a Policlinicii de la Curtea de Argeş au constat în înlocuirea instalaţiei electrice, a instalaţiei de încălzire, refacerea zugrăvelilor, montarea unor instalaţii de aer condiţionat, dar şi înlocuirea tâmplăriei existente cu uşi şi geamuri termopan. De asemenea, au fost  achiziţionate aparate şi echipamente moderne pentru 19 cabinete. Spitalul Municipal a fost dat în folosinţă în anul 1984, iar de atunci nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare la policlinică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email