„Nu putem să ne batem cu morile de vânt…”

F.C. Internaţional Curtea de Argeş a produs una din surprizele Cupei României, şi a eliminat în turul trecut pe Rapid. După meci, George Copos i-a ameninţat pe jucători că îi trimite în fabrică să lucreze pe trei schimburi, iar pe antrenorul Viorel Hizo l-a umilit, motiv pentru care „Dulăul” şi-a dat demisia. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală n-a fost prea favorabilă pentru echipa lui Ştefan Stoica: Interul va juca la Vaslui cu echipa lui Adrian Porumboiu.

„Vom juca cu echipă nouă, cu juniori!”

Jucaţi cu Vasluiul la ei acasă, aşa cum a fost şi în urmă cu două etape. Cum va fi?
– Interesant! Sorţii nu ne-au ajutat; puteam întâlni cu o echipă mai de calibrul nostru. Dar, asta este. Vom juca pentru că ce avem de pierdut?
În campionat aţi pierdut cu 0 – 1. Acum se va repeta istoria?
– Vasluiul este o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere, mai ales organizatoric. Noi nu putem să ne batem cu morile de vânt, aşa că miercuri vom juca cu o echipă nouă, inedită, în care vor fi chiar juniori.
Şi atunci de ce aţi mai eliminat pe Rapid?
– Pentru că ăsta-i spiritul competiţiei, însă la Vaslui, v-am mai spus, nu putem să ne batem cu morile de vânt, sau altfel spus, să urinăm contra vântului…
Înseamnă că pariorii pot juca „1” solist la acest meci.
– Să joace ce vor; nu mă interesează. Noi pregătim deja meciul de campionat cu Unirea Urziceni. Este mai importantă această partidă pentru Internaţional, decât meciul de la Vaslui în care şansele noastre sunt minime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email