„Nu putem să ne batem cu morile de vânt…”

F.C. Internaţional Curtea de Argeş a produs una din surprizele Cupei României, şi a eliminat în turul trecut pe Rapid. După meci, George Copos i-a ameninţat pe jucători că îi trimite în fabrică să lucreze pe trei schimburi, iar pe antrenorul Viorel Hizo l-a umilit, motiv pentru care „Dulăul” şi-a dat demisia. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală n-a fost prea favorabilă pentru echipa lui Ştefan Stoica: Interul va juca la Vaslui cu echipa lui Adrian Porumboiu.

„Vom juca cu echipă nouă, cu juniori!”

Jucaţi cu Vasluiul la ei acasă, aşa cum a fost şi în urmă cu două etape. Cum va fi?
– Interesant! Sorţii nu ne-au ajutat; puteam întâlni cu o echipă mai de calibrul nostru. Dar, asta este. Vom juca pentru că ce avem de pierdut?
În campionat aţi pierdut cu 0 – 1. Acum se va repeta istoria?
– Vasluiul este o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere, mai ales organizatoric. Noi nu putem să ne batem cu morile de vânt, aşa că miercuri vom juca cu o echipă nouă, inedită, în care vor fi chiar juniori.
Şi atunci de ce aţi mai eliminat pe Rapid?
– Pentru că ăsta-i spiritul competiţiei, însă la Vaslui, v-am mai spus, nu putem să ne batem cu morile de vânt, sau altfel spus, să urinăm contra vântului…
Înseamnă că pariorii pot juca „1” solist la acest meci.
– Să joace ce vor; nu mă interesează. Noi pregătim deja meciul de campionat cu Unirea Urziceni. Este mai importantă această partidă pentru Internaţional, decât meciul de la Vaslui în care şansele noastre sunt minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email