Nu mai suport să se întrerupă curentul de zece ori pe minut!

M-am lămurit. Degeaba suni la Electrica, sau cum s-o mai numi acum societatea care doar ne ia banii şi nu ne oferă servicii, că nu se întâmplă nimic bun. Degeaba aştepţi pe fir minute în şir, degeaba îşi spui păsul, degeaba ţipi sau vorbeşti politicos, degeaba te plângi, urli sau complimentezi persoana cu voce suavă care habar nu are cât de grav e să se întrerupă curentul de zece ori pe minut iar munca ta să fie legată strict de curentul electric, totul e zadarnic. Nu vreau eu să incit la violenţă, dar vorba unui prieten, îţi vine să iei toporul şi să o tai spre sediul din oraş al celei mai hulite societăţi, dacă altfel nu poţi să rezolvi ceva.

Ieri a picat din nou curentul pentru a miliarda oară, de zece ori pe minut. Nu doar la noi în redacţie, ci aproape în tot oraşul. Telefoanele au început să sune disperate, toată lumea voia să ştie ce se întâmplă. Nu ploua, nu tuna, nu era ger, nu era ninsoare, nu bătea vântul. Era o zi normală de vară. CUM TREBUIE SĂ FIE VREMEA CA CEI DE LA ELECTRICA SĂ NU MAI AIBĂ PROBLEME CU REŢELELE?! Dacă e iarnă, e nasol, că ninge, dacă e primăvară e naşpa că plouă, dacă e vară e prea cald, dacă e toamnă bate vântul. Ce trebuie să facem noi, cei care plătim ce am consumat, corect, ca să beneficiem de serviciile pe care le achităm imediat ce primim factura, pentru că altfel e vai de capul nostru?!

Cineva îşi bate joc de noi. Cineva profită de faptul că Electrica e numai una iar noi suntem mulţi. Mulţi, dar nu proşti, domnilor directori care staţi pe zeci şi sute de milioane la muncă, la birou, cu aer condiţionat ca să nu vă fie prea cald, iar noi, cei care vă plătim lefurile grase înnebunim la muncă pentru că nu numai că nu ne funcţionează aerul condiţionat, dar nu ne merge munca pentru că NU AVEM CURENT?!
Nu mai suport să se întrerupă curentul de zece ori pe minut. Un cititor ne scria că vrea să înfiinţeze o asociaţie de luptă împotriva abuzurilor celor care furnizează electricitate. Îl sprijinim cu tot ce se poate, şi aşteptăm să ni se alături toţi cei care s-au săturat, la fel ca noi, să mai fie bătaia de joc a unei firme. Pur şi simplu nu ne interesează că reţelele sunt vechi. Din banii pe care îi plătim pentru curentul pe care îl consumăm ar trebui să se mai facă şi ceva investiţii la Curtea de Argeş, că doar nu suntem noi ultimii abonaţi ai Electricii. Şi încă ceva – săptămâna trecută o firmă ce are contract cu Electrica debranşa de zor abonaţii care nu reînnoiseră nu ştiu ce contracte. O formalitate, că oricum nu poţi să faci contract de furnizare a curentului cu altcineva. Miza era însă alta. Ştiţi cât costă rebranşarea? Două milioane jumătate. Păi să nu îţi vină să iei măsuri?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email