Nu avem cabinet stomatologic de urgenţă la Curtea de Argeş, dar este un cabinet care oferă consultaţii online!

La început de săptămână, Instituţia Prefectului anunţa că în Argeș urmează să funcționeze 6 cabinete de stomatologie care să asigure intervenția în situațiile de urgență. La Pitești urma să fie deschise patru cabinete, iar la Câmpulung și Curtea de Argeș câte un cabinet pentru populația din nordul județului.

Joi, aceeaşi Prefectură anunţă că  „în conextul în care din data de 22.03.2020 s-a introdus ordonanța militară nr 2 din 21.03.2020 privind măsurile de prevenire a raspindirii covid-19 și a recomandărilor Colegiului Medicilor Stomatologi din România ( CMSR ) prin care pentru protecția cetățenilor României s-a hotărât închiderea cabinetelor dentare, clinica Dr. Costache,  din solidaritate cu toți cetățenii argeșeni și nu numai, a  hotărât infiinţarea unui serviciu de asistenţă de urgență dentară online cu titlu gratuit”.

Subprefectul Adrian Bughiu spune că serviciul este disponibil  online 24 /24 h  (pe adresa de facebook  sau whatsapp 0771167677, 0771571877.  

„În această variantă va lăsați numele și numărul de telefon și veți fi sunați de către noi –

 -între orele 9-20 telefonic cu o persoană de sprijin din cadrul clinicii Dr.  Costache , care va prelua solicitările  dumneavoastră 

 -între orele 13 -20  se pot primi apeluri  telefonice  în care se poate discută cu un medic de specialitate   care va răspunde întrebărilor dumneavoastră precum și la solicitările primite online sau recepție

 Ne puteți contacta la  următoarele nr de telefon -0248222255, 0248222667. 

 De asemenea se poate apela prin messenger de pe pagina noastră de facebook ,  Clinica Dentară Dr. Costache sau pe site.ul nostru www.drcostache.ro , la secțiunea contact .

Persoanele interesate trebuie să răspundă la o serie de întrebări standard pentru a evalua  starea de sănătate  și urgenţele  fiecărei persoane.

 La numerele de telefon  vor răspunde medici care prin întrebări specifice vor identifica urgența dentară a fiecărei persoane și vă  vor îndruma către unitatea de urgență UPU sau vă vor prescrie medicație pentru a ameliora / trata urgenţele dentare  apărute”, informează subprefectul .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email