Noul şef al Aquaterm este Claudia Mihăilescu

Preşedintele Consiliului de Administraţie este Ionuţ Andrei

Noul Consiliu de Administraţie (CA) al SC Aquaterm, format din Ionuţ Andrei, Claudia Mihăilescu, Adriana Ciorbaru, Dumitru Giuclea şi Mihai Stoicescu, s-a întrunit pentru prima oară la sfârşitul săptămânii trecute şi şi-a ales un preşedinte. Acesta este Ionuţ Andrei, iar administrator executiv, cel care va conduce Aquaterm până la desemnarea unui director executiv este Claudia Mihăilescu. „Lucrăm la planul de administrare pe care îl vom prezenta Consiliului Local în termen de 30 de zile”, ne-a spus Claudia Mihăilescu.

Ce indemnizaţii şi salarii s-au stabilit

Lucrurile s-au lămurit la Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA) care a avut tot săptămâna trecută, după şedinţa Consiliului Local, având în vedere că AGA este de fapt Consiliul Local.

Discuţiile s-au desfăşurat sub conducerea lui Ion Şerban, pe care colegii l-au votat preşedinte al şedinţei AGA. Acesta a citat din multe legi, i-a mai certat pe unii dintre consilieri şi pe unii dintre angajaţii Aquaterm, dar la final ordinea de zi a fost votată iar situaţia societăţii, deblocată. A fost aprobată forma contractului de mandat al membrilor CA şi indemnizaţia acestora, de 1200 de lei brut. Tot atât va lua şi preşedintele CA, iar administratorul executiv va încasa lunar 6900 de lei brut, 4000 de lei net, cât primeşte şi directorul societăţii de salubritate publică urbană, Cătălin Nastea.

 A fost împuternicit viceprimarul Gabriel Jubleanu să negocieze cu membrii CA contractele de mandat şi indemnizaţia acestora, iar asta s-a făcut şi totul a rămas aşa cum a votat AGA, şi contractul şi indemnizaţiile.

Întrucât Aquaterm nu mai avea conducere executivă, CA a decis ca unul dintre membrii să fie administrator executiv până când va fi găsit unul, sau va fi desemnat în urma unui concurs.

Fostul administrator al societăţii de apă canal, Gabriel Nastea, s-a întors la vechiul său loc de muncă societatea de salubritate, pe funcţia de şef serviciu comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email