Noul comandant interimar al ISU Argeș, colonelul Alin Berevoescu, a primit oficial comanda Inspectoratului

Marţi, 29 noiembrie 2022, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeș a avut loc ceremonialul militar de trecere în rezervă a inspectorului şef, colonel Bogdan Olar şi de predare-primire a comenzii inspectoratului, informează Biroul de presă al Consiliului Județean.

Ceremonialul militar s-a desfăşurat în prezenţa reprezentantului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Claudiu Zamfir, șef de direcție în cadrul IGSU, a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a reprezentanților administrațiilor locale.

Noul comandant, interimar, al ISU Argeș este colonelul Alin Berevoescu, cel care până acum a îndeplinit funcţia de prim adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae”.

La încheierea ceremoniei, vizibil emoționat, colonelul Bogdan Olar a transmis următorul mesaj: „Nu a fost o perioadă ușoară. Au fost multe evenimente, totul culminând cu pandemia de coronavirus, când viața noastră a fost schimbată și toate activitățile noastre specifice s-au modificat. Urez succes în continuarea proiectelor deja începute cum ar fi construcția noului sediu, finalizarea subunităților de la Mioveni și Curtea de Argeș, dar și în tot ceea ce veți face în continuare. Îmi doresc să ne revedem cu bine la toate ocaziile aniversare. Mulțumesc și mult succes pe viitor!”.

Aflat la comanda ISU Argeș din 2016, col. Bogdan Olar este absolvent al cursului de expert în mecanismul european de protecție civilă, membru al echipei naționale de căutare – salvare RO – USAR și a participat la misiuni internaționale sub egida ONU, în cazul unor dezastre majore.

Cu această ocazie, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a înmânat “PLACHETA DE EXCELENȚĂ” colonelului Bogdan Olar, în semn de apreciere pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în perioada cât s-a aflat la conducerea I.S.U. Argeş și pentru întreaga activitate profesională.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email