Noul arhitect şef i-a pus la punct pe consilierii locali

De la 1 februarie, Biroul de Urbanism din Primăria Curtea de Argeş are un arhitect şef, în persoana Alexandrei Baloşin, originară din Curtea de Argeş, cu o vastă experienţă profesională – a lucrat patru ani în China, în Tunis şi Brazilia, după cum aţi aflat din ziarul nostru.

Arhitecta a fost prezenta la ultima şedinţă de Consiliu, şi a răspuns unor întrebări ale aleşilor locali. Nu s-a lăsat deloc intimidată şi i-a cam pus la punct pe consilierii obişnuiţi să vorbească minute în şir despre urbanism fără să aibă cunoştinşe temeinice în domeniu. Alexandra Baloşin a ţinut un mic curs despre domeniul public şi despre categoriile de folosinţă ale terenurilor, şi i-a făcut faţă lui Ion Şerban, vorbind cinci minute în acelaşi timp cu acesta.

Aleşii locali şi-au exprimat bucuria că municipiul are un arhitect şef, şi că acesta pare a fi un profesionist, dar Alexandra Baloşin nu va putea repara prea multe din lucrurile rele sau ilegale făcute în ultimii ani la Curtea de Argeş din punct de vedere urbanistic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email