Noul antrenor de la F.C. Internaţional a şi început munca

Noul antrenor al Interului de Argeş, Ionuţ Badea, a schimbat programul iniţial fixat de fostul antrenor Ştefan Stoica, astfel că reunirea lotului va fi pe 11 ianuarie în loc de 8, zi în care se va face şi vizita medicală la Centrul de Medicină de la Craiova. Zilele următoare, 12 şi 13 ianuarie, jucătorii vor fi supuşi testelor pentru aflarea capacităţii şi pregătirii fizice. După două zile libere, lotul interist va pleca într-un cantonament de 16 zile în Antalya unde vor fi găzduiţi la celebrul hotel „Titanic”, acolo unde F.C. Argeş s-a pregătit în ultimii ani. După cantonamentul din Turcia, lotul lui Ionuţ Badea se va pregăti două săptămâni la Piteşti şi va juca un meci de verificare cu CSM Rm. Vâlcea în deplasare.

Lista lui Badea

Pentru retur, Ionuţ Badea îşi doreşte mai mulţi jucători pentru dublarea pe posturi, motiv pentru care a făcut o listă cu eventualele noi achiziţii. „Tot ce pot spune acum este că nu va pleca niciun jucător, şi vom încerca să aducem alţi fotbalişti pentru a avea pe fiecare post câte doi jucători. Urmează să vedem pe cine putem transfera în această iarnă”, spunea Ionuţ Badea. În funcţie de noile achiziţii, este posibil să se mai renunţe la un jucător sau doi.
„Kone are mari şanse de a juca finala Cupei Africii pe Naţiuni”
Ivorianul Emanuel Kone nu va fi prezent la reunirea lotului argeşean deoarece face parte din lotul naţional al ţării sale care participă în perioada 10 – 31 ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se va desfăşura în Angola. „Sigur că l-am vrea pe Kone cât mai repede la pregătiri, dar m-aş bucura să joace şi să fie titular în echipa ţării sale. Coasta de Fildeş are o echipă foarte puternică, şi are mari şanse de a juca finala Cupei Africii în acest an”, mai spunea Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email