O nouă victorie pentru CS FC Dinamic Curtea de Argeş

CS FC Dinamic Curtea de Argeş a reuşit să îşi păstreze cea de-a doua poziţie a clasamentului, după ce a obţinut o nouă victorie în campionatul de fotbal al ligii a patra.
Fotbaliştii din municipiul nostru au învins, în deplasare, cu 3 – 0, echipa CS Rucăr, într-un meci din cadrul etapei a XXI- a a competiţiei. Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Însă, la finalul primelor 45 de minute, scorul a fost egal, 0 – 0. În cea de-a doua parte a confruntării, cei de la CS FC Dinamic au fost mult mai motivaţi, au jucat mai bine şi au reuşit să înscrie cele trei goluri ale meciului. Pentru fotbaliştii din municipiul nostru aceasta a fost cea de-a patra victorie a returului, din tot atâtea meciuri disputate. Astfel, în urma acestui rezultat, CS FC Dinamic Curtea de Argeş se menţine pe cea de-a doua treaptă a podiumului, cu 48 de puncte, la doar un punct în spatele liderului CS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel.
De asemenea, meciul echipelor de juniori a fost câştigat de CS FC Dinamic Curtea de Argeş, care s-a impus 6 – 1. După această nouă victorie, copiii din municipiul nostru şi-au păstrat prima poziţia în clasament, cu 46 de puncte după primele 21 de etape disputate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email