Nicolae Diaconu îl „susţinea” pe Traian Băsescu !

Sâmbătă seara, în Curtea de Argeş au fost distribuite afişe în care erau înfăţişaţi primarul Niacolae Diaconu şi Traian Băsescu. Mesajul transmis de afiş era acela că primarul PSD l-ar susţine pe candidatul PDL, iar argeşenii erau sfătuiţi să îl voteze pe Traian Băsescu.. Cum astfel de pliante-contrafăcute au fost împrăştiate şi în alte opt localităţi din Argeş, reprezentanţii PSD au sesizat organele de poliţie.

Primarul Nicolae Diaconu – „O idee nefericită a celor de la PDL”

Potrivit reprezentanţilor PSD din municipiu, în spatele acestei manevre s-ar afla cei de la PDL. „Cred că este o idee nefericită a celor de la PDL. Cei care au făcut afişele sunt rupţi de realitate şi au trecut pe pliante “oraşul” Curtea de Argeş. Nici măcar nu ştiu că suntem un municipiu şi nu oraş. În plus, cum aş fi putut să îl susţin pe Traian Băsescu ? Pe toate afişele electorale am apărut alături de Mircea Geoană şi i-am îndemnat pe argeşenii să îl voteze pe Mircea Geoană”, a declarat primarul Nicolae Diaconu.

Gheorghe Alecsei – „Şi eu m–am mirat de decizia primarului!”

Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Gheorghe Alecsei, spune că nu ştie nimic despre afişele electorale împărţite în oraş. „Sincer, şi eu m-am mirat de decizia primarului. Nu ştiu cine a împărţit acele afişe, pentru că noi facem o campanie electorală curată”, a spus Gheorghe Alecsei.

Poliţia a întocmit dosare penale

Sesizaţi de reprezentanţii PSD, poliţiştii au demarat o serie de cercetări pentru a identifica persoanele vinovate de răspândirea materialelor electorale. Până la închiderea ediţiei, au fost identificaţi doi suspecţi, ambii din localitatea Stolnici. Cei doi bărbaţi au primit amendă în valoare de 4.500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email