Nicolae Derviş îi împarte pe argeşeni în „nordişti” şi restul lumii


Poate nu ştiu toţi argeşenii că Nicolae Derviş este şeful Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local. Dacă staţi la bloc şi vreţi să vă lungiţi balconul sau să vă construiţi unul, e bine să ştiţi că cererea dumneavoastră va fi discutată de comisia pe care cu onor o conduce marele om de afaceri Nicolae Derviş. Acesta, cu vastele sale cunoştinţe de arhitectură, poate influenţa decizia colegilor săi de Consiliu. Adică. Au fost cazuri în care solicitantul a primit aprobare să amenajeze un balcon fără prea multe vorbe, în timp ce alţii au aşteptat luni în şir ca cererea să le fie aprobată şi tot degeaba.

Cum se aplică legea la Curtea de Argeş

La ultima şedinţă de Consiliu, Nicolae Derviş a dat măsura valorii sale de urbanist în prima Capitală a Ţării Româneşti. Domnia sa, după o îndelungă cugetare, probabil, a propus ca doar solicitările argeşenilor care au apartamentele pe nord să fie aprobate, în timp ce ceilalţi, mai sudişti sau mai vestici, cum ar veni, să nu aibă voie la îmbunătăţirea confortului. Gheorghe Bugeac, consilier la rândul său, se întreba, retoric : „Cum să împărţim, domnule, argeşenii în nordişti şi sudişti?!”. Şi tot el spunea „Trebuie să aplicăm legea pentru toţi la fel!”
Asta pare să fie problema în Consiliul Local, aplicarea legii în mod egal pentru toţi cetăţenii. Derviş a fost de acord cu unele mari lucrări de urbanism, cum ar fi extinderi de balcoane, în timp ce s-a opus vehement şi a înfierat cu mânie proletară alte cereri, pentru aceleaşi lucrări, făcute, ce-i drept, de alte persoane în alte locuri din oraş. Oare pe Derviş cine l-a votat? Sudiştii sau nordiştii?! Care dintre ei regretă deja, ce credeţi?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email