Nicolae Badiu a lansat la Curtea de Argeş cartea „România care contează”

Gazetarul Nicolae Badiu a lansat, marţi după-amiază, la Curtea de Argeş, cartea de tablete şi reflecţii „România care contează”. La evenimentul care s-a desfăşurat în sala mare a Primăriei municipiului, au participat academicianul Gheorghe Păun, consilierii locali Ştefan Dumitrache şi Gheorghe Nicuţ, Simona Hirică, directorul Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, Marian Ghiţă, directorul Bibliotecii Municipale, Sandu Nichita, preşedinte Argcoms, omul de afaceri Aurel Ilea, fotograful Ducu Gheorghiescu, dar şi mai multe cadre didactice.
Chiar la începutul întâlnirii, Nicolae Badiu a împărţit cărţi tuturor celor prezenţi şi le-a mulţumit pentru că au ales să fie prezenţi la această lansare de carte. „Mă bucur că am ales să fac această prezentare de carte la Curtea de Argeş, un oraş de care mă simt legat. Am avut o colaborare foarte bună atât cu fostul primar Gheorghe Nicuţ, cât şi cu actualul primar Nicolae Diaconu. Pentru cei care nu mă cunosc vreau să spun că atunci când veţi deschide cartea mă veţi cunoaşte mai bine. Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţă”, a spus Nicolae Badiu. Apoi, autorul i-a invitat pe cei prezenţi la o discuţie interactivă. Primul care a ţinut să îl felicite pe Nicolae Badiu pentru apariţia volumului „România care contează” a fost Ducu Gheorghiescu, unul dintre prietenii acestuia. „Sunt onorat să îl revăd pe Nicolae Badiu, un foarte bun prieten. Am citit cartea, mi-a plăcut foarte mult, dar aştept de la dânsul un volum în care să prezinte istoria fabricii de autoturisme Aro Câmpulung, pe care o tot promite de ceva timp. Felicitări!”, a spus Ducu Gheorghiescu.
De asemenea, toţi cei prezenţi au avut cuvinte de apreciere la adresa autorului şi l-au felicitat pentru apariţia acestui nou volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email