Nicolae Baciu, președintele Partidului Forța Dreptei Curtea de Argeș, invitat la emisiunea Apropo TV la ProTV

Nicolae Baciu, președintele Partidului Forța Dreptei Curtea de Argeș, a participat la emisiunea lui Andi Moisescu, Apropo TV, difuzată de Pro TV. Nicolae Baciu a vorbit cu Andi Moisescu despre afacerea lui inovatoare, mobilierul de carton. „Nu e chiar cel mai ieftin business, în termeni de investiție. Și nu e tocmai cel mai durabil produs, în sensul că nu ține 100 de ani. Dar mobilierul din carton pe care-l produce Nicolae Baciu e provizoriu în sensul bun al cuvântului. E ușor de înlocuit, de ansamblat, de mutat de colo-colo prin casă și se dovedește a fi ideal pentru camere de copii – acolo unde, de altfel, cererea a întâlnit oferta. Sau, mai exact, oferta a întâlnit o oportunitate”, prezintă realizatorul emisiunii invitatul și afacerea lui.

Nicolae Baciu a povestit cum a început totul, când s-a mutat cu chirie într-un apartament nemobilat și și-a făcut singur mobilierul, din carton. „M-am apucat să desenez o canapea și apoi am făcut-o din carton, eu având experiența agenției de publicitate unde am lucrat la tot felul de rebrandinguri. Avem multe modele, iar pentru copii avem, spre exemplu, un pat în formă de rulotă. Mobilierul e foarte rezistent”, a spus acesta.

Președintele organizației municipale a Partidului Forța este un antreprenor de succes, care a plecat de la Curtea de Argeș la București, și s-a întors, dorindu-și să-și dezvolte afacerea și să pună în practică ideile pe care le are pentru dezvoltarea orașului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email