Nicio firmă nu a depus ofertă pentru construirea grădiniţei

Licitaţia pentru contractul de 2,2 milioane de lei a fost anulată

Primaria municipiului Curtea de Argeş a anunţat pe sistemul electronic de achiziţii publice licitaţia pentru construirea unei grădiniţe în municipiu. Licitaţia a avut loc pe 8 martie, iar proiectarea şi execuţia grădiniţei erau estimate la 2.260.168,65 lei. Nicio firmă nu s-a arătat interesată de contractul de peste două milioane de lei, astfel încât licitaţia a fost anulată din cauza lipsei de oferte. Deocamdată Primăria nu a anunţat reluarea licitaţiei.

Contractul scos la licitaţie era pentru  „proiectarea şi execuţia pentru lucrări de construire gradiniţă cu program prelungit cu 5 săli de grupă”, potrivit  sistemului de achiziţii publice.

În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, în județul Argeș au primit aprobare de finanțare un număr de 151 de obiective de investiții, ce se ridică la o sumă de 727.939.413,12 lei. Municipiul Curtea de Argeş a primit finanţare pentru construirea grădiniţei şi pentru înfiinţarea unei creşe. Pentru creşă  suma alocată este de  2.283.767,52 lei. Grădiniţa va fi construită, când se vor găsi doritori, pe terenul de pe strada 1 Decembrie, vis-a-vis de parcarea de lângă benzinăria Lukoil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email