Nesimţire la cote maxime!

Cunoscutul om de radio Didi Dumitrescu a postat pe facebook o poză cu o bancă murdărită de cei mai nesimţiţi dintre argeşeni. În jurul băncii erau coji iar banca era mânjită de pepene. Nişte adolescenţi turbulenţi au mâncat seara pe bancă iar la final au „şters” lemnul cu ce le-a mai rămas.

Nu este singurul loc în care argeşenii lipsiţi de bun simţ se manifestă. Pe Bulevardul Basarabilor, în centrul oraşului sunt covoare de coji de seminţe lăsate de cei care stau pe bănci şi îşi fac de lucru murdărind totul în jur.

Probabil că Poliţia ar avea mult de lucru cu aceşti inşi lipsiţi total de bun simţ şi de cei 7 ani de acasă. Dacă ar fi amendaţi s-ar da un exemplu şi cei care scuipă seminţe şi fac mizerie ar ezita să mai facă asta.

One thought on “Nesimţire la cote maxime!

  1. Asta e nivelul orasului. Nu s-a schimbat nimic, asa era si acum 30 de ani. Diferenta era ca spargeau seminte la scarile blocurilor. Acum nu mai e la moda la scara, trebuie sa iasa pe bulevard ca sa-i vada lumea ca exista.
    Mizerabili cetateni, asa oras ne meritam, nu ar trebui sa ne plangem sub nici o forma. Hai sa nu ne facem ca nu ii cunoastem.
    Vin din urma si rasele de rudari needucati, au aparut tot felul prin oras, multi s-au corcit cu romani. Va fi vai si amar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email