Nebunie la Lidl! Clienţii stau la cozi ca sardelele iar prin magazin se înghesuie la fel

Deschiderea noului magazin Lidl a fost aşteptată la Curtea de Argeş, dar primele zile au depăşit probabil cele mai optimiste estimări ale specialiştilor. Încă de joi, ziua deschiderii, magazinul a fost plin ochi, ca şi parcarea. La case oamenii au stat înghesuiţi ca sardelele, iar prin magazin aglomeraţia era la fel de mare. Nici vorbă de distanţare, iar joi spre seară nici măcar aparatul care măsoară temperatura celor care intră nu funcţiona. O mare de oameni a invadat incinta, de parcă era ultima sursă de hrană înaintea Apocalipsei. Fiecare era preocupat să cumpere cât mai mult, să se mire de preţuri, să caute ofertele la orice.

Recomandări pentru cilenţi

Conform unui comunicat remis redacţiei de Lidl, noul magazin din Curtea de Argeș are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătraţi. Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

„Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Curtea de Argeș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta, la rândul lor, atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor”, se mai arată în comunicatul citat.

Într-adevăr, sunt indicatoare şi marcaje peste tot în magazin şi la intrare, dar sunt puţini cei care le respectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email