NATO a transmis mulţumiri preşedintelui ARGCOMS, Sandu Nichita

Societatea a participat la evenimentul anual NATO Charity Bazaar

România, alături de celelalte statele membre și partenere ale NATO, a fost reprezentată la evenimentul anual NATO Charity Bazaar, acţiune caritabilă cu o tradiţie de mai bine de 50 de ani care a avut loc, recent, la noul sediul NATO din Bruxelles, Belgia.

Ediţia 2019 a NATO Charity Bazaar  a reunit reprezentanţi ai  47 de state care au organizat standuri naţionale şi şi-au prezentat produsele tradiţionale cât mai atractiv, în scopul de a-i convinge pe cei peste 4000 de vizitatori să doneze la fondul caritabil.

La standul României a fost prezent şi ARGCOMS Curtea de Argeş prin obiectele pe care le realizează. La finalul acţiunii de caritate, preşedintele societăţii, Sandu Nichita, a primit o scrisoare de mulţumire semnată de general-locotenent dr. Dumitru Scarlat, Reprezentantul Militar al României la NATO şi UE. „În numele întregului personal al Reprezentanţei Militare a României la NATO şi UE şi în asentimentul sutelor de vizitatori ai standului României la NATO Charity Bazaar, vă rog să primiţi cele mai cordiale aprecieri pentru contribuţia dumneavoastră la succesul activităţii”, i-a scris  generalul dr. Dumitru Scarlat preşedintelui Sandu Nichita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email