N-a vrut să sufle în fiolă şi riscă puşcăria

Procurorii argeşeni au trimis în judecată un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Cicăneşti, care a refuzat să se supună recoltării probelor biologice.
V.D. a consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice la un local din comuna Cicăneşti. Însă, după un timp, bărbatul s-a gândit că trebuie să se întoarcă acasă şi s-a urcat la volanul unui autoturism, pe care l-a condus pe drumurile publice din localitate.
În timp ce se deplasa pe DJ 704G şoferul a fost oprit de poliţiştii care supravegheau traficul rutier. Oamenii legii i-au cerut bărbatului actele la control, ocazie cu care au sesizat acesta miroase puternic a alcool. Mai mult, poliţiştii au vrut să îl testeze pe V.D. cu aparatul alcooltest, dar acesta a refuzat. De asemenea, bărbatul nu s-a lăsat convins să meargă nici la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.
Astfel, V.D. s-a ales cu dosar penal şi va da socoteală în faţa judecătorilor pentru că s-a sustras de la recoltarea probelor biologice. De asemenea, acesta va suporta şi cheltuielile judiciare în valoare de 500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email