Municipiul Curtea de Argeş are echipă de fotbal în liga a patra

Municipiul Curtea de Argeş are din nou echipă de fotbal în campionatul ligii a patra. Astfel, formaţia AS Dinamic Curtea de Argeş va disputa meciurile de pe teren propriu, din cadrul competiţiei, pe Stadionul Municipal.
Sâmbătă, fotbaliştii argeşeni au reuşit să obţină prima victorie din această ediţie a campioantului. Aceştia au învins, pe teren propriu, scor 4 – 2, pe AS Miroşi. Cei de la AS Dinamic Curtea de Argeş au început meciul foarte bine şi au marcat foarte repede primul gol. Deşi oaspeţii au reuşit să egaleze, până la pauză fotbaliştii din municipiul nostru au mai înscris o dată şi au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol. În cea de-a doua parte a meciului, cei de la AS Dinamic Curtea de Argeş au fost mult mai motivaţi şi au mai înscris doar două goluri, în ciuda ocaziilor pe care le-au avut. După această victorie, echipa din municipiul nostru a acumulat primele trei puncte în campionat, ocupând poziţia a noua în clasament, după cele două etape disputate până acum.
De asemenea, şi meciul echipelor de juniori a fost câştiga tot de AS Dinamic Curtea de Argeş care şi-a spulberat adversarul cu 7 – 0. În urma acestui rezultat, juniorii din municipiul nostru au urcat pe locul trei în clasament, cu 6 puncte acumulate, la egalitate cu liderul CS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email