“Mulțumiri medicilor și întregului personal de la Spitalul Valea Iașului!”

De cele mai multe ori mesajele care vin la redacție pentru cadrele medicale sunt negative. Cei mai mulți înjură sistemul, se plâng de șpaga pe care trebuie să o dea doctorilor și asistentelor și de condițiile mizerabile din spitale.

Am primit la redacție un mesaj cu totul altfel, una dintre foarte puținele scrisori de mulțumire a unui pacient pentru un doctor și pentru un întreg spital. Vă invităm să citiți mai jos ce transmite Ion Lazăr medicilor care l-au tratat. Deci, se poate.

Prin intermediul ziarului INTERES ARGEȘEAN doresc să mulțumesc  Consiliului Județean Argeș, Primăriei comunei Valea Iașului și sponsorilor care au contrubuit la dotarea cu aparatură și mobilier a Spitalului de Pneumoftiziologie  “Sf. Andrei” Valea Iașului, care, prin modernizările făcute, au ridicat Spitalul la nivel european.

În perioada 10 – 24 ocormbrie am fost internat la acest Spital pentru investigații privind starea mea de sănătate și am avut ocazia să vizitez întreg Spitalul, inclusiv biserica și sala de gimnastică. Am apreciat foarte mult calitatea serviciilor cât și dotarea saloanelor cu televizor, frigider, cabină de duș.

Fiind investigat de dr. Alexandru Dinescu, un vrednic tânăr care a lăsat Brăila, localitate unde s-a născut, Bucureștiul, unde a făcut rezidențiatul, și, cu mult respect pentru zona de munte, a optat pentru acest Spital, unde a întemeiat și o familie.

Am apreciat foarte mult colaborarea între doctor și pacient,  care este o relație de prietenie și colaborare și care înseamnă foarte mult pentru pacienții în vârstă, cei care au nevoie de asta. Doresc să transmit managerului acestui spital și personalului care își desfășoară activitatea multă sănătate și mult succes. Este un Spital la nivel european, cu oameni care își fac meseria bine și cu pasiune.

 

Cu respect, Ion Lazăr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email