„Mortul” administraţiei locale, parcul de la Centrul de Cultură s-a uscat

Despre parcul împărţit în două, la Centrul de Cultură şi Arte şi lângă sala de sport, ziarul nostru a scris în repetate rânduri. V-am informat despre suspiciunile de nereguli apărute încă din timpul licitaţiei, despre amenajarea lui (a lor) care a lăsat de dorit şi nu a respectat caietul de sarcini şi despre toate problemele pe care proiectul, lăudabil, de altfel, de realizarea de spaţii verzi în municipiu, le-a avut. Se pare însă că nu s-au terminat aici necazurile noastre cu parcul.

„Din păcate parcul s-a uscat din cauza caniculei. Deși are instalație de udat sub iarbă nimeni nu i-a dat drumul. Deja este prea târziu. Arată pârjolit. Am încercat în urmă cu câteva zile să sensibilizez Primăria din Curtea de Argeș trimițând un e-mail, dar nimeni nu mi-a răspuns și nici nu a luat vreo măsură. Acest parc urât a fost sortit pieirii încă de la început, după ce s-au plantat de-a valma pomi într-un strat subțire de pământ adăugat de către câțiva băieți care era clar că nu știau ce fac. Lipsa de pricepere s-a văzut mai ales în rezultatul final. Un parc urât, acum mort”, a comentat un cititor, Sorin Gliga, pe site-ul ziarului nostru unul dintre articolele despre parc.

 

Felul în care arăta acesta a nemulţumit şi consilierii locali, unul dintre ei, Gabriel Jubleanu, afirmând că este „mortul administraţiei locale”. Jubleanu a spus la şedinţa de Consiliu la care parcul a intrat că inventarul domeniului public al municipiului că „e  mortul nostru, trebuie să-l îngropăm. Dar cetăţenii trebuie să ştie numele celor care au făcut parte din comisia de recepţie şi care au spus că lucrările au fost făcute bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email