Mortul a condus Loganul care s-a izbit de stâlp!


În unul dintre numerele anterioare ale cotidianului nostru vă informam despre tragedia produsă marţi noaptea pe strada Despina Doamna din municipiul nostru. În urma unui teribil accident rutier, în care un Logan a ajuns într-un stâlp de iluminat public, un tânăr de 22 de ani a murit pe loc şi un altul de 26 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Piteşti în stare foarte gravă. Primele cercetările ale poliţiştilor au arătat că accidentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive, însă nu a fost exclusă varianta consumului de alcool. Deşi printre fiarele contorsionate ale maşinii cu greu îţi dădeai seama care dintre cei doi tineri a condus maşina, oamenii legii au stabilit că la volanul Loganului se afla Dan Dragoş, băiatul care a supravieţuit accidentului. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Se pare că băiatul mort a condus Loganul

Dan Dragoş, cel acuzat ca fiind vinovat de producerea cumplitului accident, neagă toate acuzaţiile aduse de poliţişti. De pe patul spitalului, tânărul a declarat pentru presa judeţeană că nu el a condus maşina, ci băiatul care a decedat. Acesta spune că în respectiva seară el a avut nevoie de un taxi şi a mers la un bar din oraş, acolo unde se aflau proprietarul firmei de taxi, dar şi Ionuţ Bănicescu, cel care s-a oferit să-l ducă unde avea nevoie. Dragoş Dan povesteşte că tânărul aflat la volan conducea cu viteză foarte mare şi muta maşina de pe o bandă pe altă, în spirit de glumă, iar el, speriat, a vrut să calce frâna pentru a încetini maşina. Acela a fost momentul în care şoferul a pierdut controlul volanului, iar Loganul s-a lovit de stâlp.

„Cheile au fost date chiar de proprietar”

O altă nebuloasă în cazul accidentului este că maşina implicată în accident aparţinea unei firme de taxi din municipiu. Proprietarul a spus iniţial că tinerii i-au furat cheile maşinii, însă nu a depus plângere. Dan Dragoş infirmă însă cele spuse de proprietarul maşinii. El îi acuză pe acesta de faptul că el i-a dat cheile maşinii tânărului care a murit, deşi ştia că băuse câteva pahare de alcool. Pentru ca toate acuzaţiile acestuia să fie credibile, Dan Dragoş a spus presei judeţene de faptul că în barul de unde el şi Ionuţ au plecat cu maşina sunt patru camere desupraveghere care pot scoate la iveală adevărul. Poliţia face cercetări cu privire la dezvăluirile aduse de tânărul care a avut norocul să scape cu viaţă din accident, dar care este cercetat penal pentru uciderea din culpă a amicului său Ionuţ.  (I.A.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email