Mopuri, lemne şi bolovani scoase din canalizare

Săptămâna trecută au fost probleme la Curtea de Argeş din cauza canalizării. Pe de-o parte ploaia a umplut căminele, dar nu doar asta a fost cauza neplăcerilor provocate de refularea canalizării. Sunt colmatate conductele iar căminele sunt pline de mizerii. Angajaţii societăţii de apă canal, Aquaterm SA, au  găsit nisip, bolovani, lemne, șervețele umede, absorbante, etc. în cămin. Cele mai mari probleme au fost pe strada Pompieri, acolo unde se înfundă mereu canalizarea. Aici, cei de la Aquaterm au găsit în canalizare chiar şi un mop din cauza căruia s-a ars o pompă, societatea fiind nevoit să cumpere una nouă care a fost pusă într-o cuşcă, pentru a fi protejată. Şi cuşca din plasă trebuie mereu curăţată pentru că se umple de gunoaie.

Pe strada Râmnicu Vâlcea sunt probleme cu canalizarea încă de la inaugurare, iar salariaţii Aquaterm supraveghează puţul de lângă podul peste râu în fiecare zi, ca să îl ţină sub control. De trei ori pe zi merg angajaţii Aquaterm să vadă ce se întâmplă acolo.

Toată lumea vorbeşte despre problemele reţelelor de apă canal de la Curtea de Argeş, vechi şi colmatate cele mai multe dintre ele. O parte din vină aparţine însă şi cetăţenilor care aruncă tot felul de lucruri, inlclusiv mopuri, la canal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email