Mobilier modern și echipamente de ultimă generație pentru elevii Școlii „Toma Brătianu” din Șuici

Elevii Școlii Gimnaziale „Toma Brătianu” din Șuici vor beneficia de mobilier nou, modern, și de echipamente de ultimă generație. „Vrem ca elevii din comuna noastră să aibă cele mai bune condiții pentru a învăța, și de aceea modernizarea clădirii școlii și achiziția de echipamente sunt o prioritate pentru noi, prioritate care s-a concretizat într-un proiect pentru care am obținut finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, spune primarul localității, Constantin Iatagan.

Contractul pentru „Furnizare echipamente IT in cadrul proiectului „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA ȘUICI, JUDEȚUL ARGEȘ”, a fost scos la licitație, iar acum ofertele sunt în evaluare financiară. Valoarea estimată a contractului este de 321204.17 lei, și au fost depuse două oferte de către WEB WIN GROUP NET și ITG Online.

„Prin contract se urmărește asigurarea în bune condiții a serviciului public de educație și accesul egal la educație pentru elevii încadrați în învățământul preuniversitar din comuna Șuici prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente din unitatea cu personalitate juridică”, potrivit sistemului electronic de achiziții publice.

Astfel, prin proiect vor fi modernizate 11 săli de curs cu mobilier nou, table interactive, laptopuri, plus laboratorul de informatică și cel de psihologie școlară.

„Școala din comuna noastră nu va avea doar mobilier nou și echipamente de ultimă generație. Acum implementăm un proiect de creștere a eficienței energetice a clădirii. Exteriorul a fost placat cu polistiren, podul cu vată minerală, tâmplăria exterioară e în lucru, o schimbăm pe toată, și montăm pompe de căldură”, mai spune edilul comunei Șuici, Constantin Iatagan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email