Mobila la comandă, între preferințe și necesitate

Mobila casei joacă un rol la fel de important ca și proiecția în sine. Este necesară, practică și oferă în egală măsură și posibilitatea de a defini în mod estetic designul interior. Te poți juca cu forme și culori, proiectând spații potrivite pentru a depozita lucrurile casei.

Există deja o întreagă industrie pe acest segment, din care ceea ce ține de mobila realizată la comandă se evidențiază clar. O astfel de variantă oferă o abordare mai personalizată, permițând ca spațiul disponibil să fie exploatat la maxima sa capacitate. Dar avantajele unei astfel de metode se referă de asemenea la mai mult de atât.

Controlul asupra designului, calității și al fiecărui element sunt aspecte ce pot convinge pentru ca mobila realizată pe comandă să fie alegerea negreșită. Mai mult ca oricând, clienții pretențioși pot avea în vedere o astfel de metodă ce îi ajută să își proiecteze casa visurilor, cu dotările aferente. Vor avea astfel nevoie doar de cei care pot îndeplini un astfel de vis, după regula și planul bine stabilit de către solicitant.

Nu oricine poate executa mobilă la comandă

Firmele de profil trebuie să investească foarte mult pentru a putea executa mobilă la comandă. Această metodă presupune nu doar pricepere a celui care execută, ci și materiale și culori aparte.

Stil unic – fiecare casă devine cămin după ce amprenta proprietarului și definiția sa de stil se remarcă în amenajare. Cu alte cuvinte, la partea de culori, decor, mobilă, stil, fiecare în parte are șansa de a crea un spațiu intim original. Acesta nu se poate obține prin piese de mobilier în serie, achiziționate din comerț.

Nici potrivirea acestora ca și dimensiuni nu este aceeași, astfel că mobila la comandă câștigă detașat.

Materiale de calitate – în momentul în care achiziționezi o piesă de mobilier din magazine nu ai cum să știi în mod exact cum a fost lucrată și cu ce materiale. Rezistența acesteia este pusă la îndoială desigur. Însă nu același lucru se întâmplă când vine vorba de mobile la comandă, motiv pentru care un control mai bun privind calitatea materialelor, precum și a întregului produs finit reprezintă un motiv întemeiat pentru a merge pe această variantă.

O alegere frecventă este legată de mobila din lemn masiv, lemnul tratat chimic fiind de altfel și una dintre cele mai rentabile opțiuni. Costuri mai reduse sunt la piesele de mobilier din pal sau mdf. Sticla și metalul pot face și ele parte din astfel de ansambluri, însă de regulă nu sunt o bază, ci doar completări.

Paleta de culori – un alt element prin care mobila aleasă capătă un aspect unic se referă și la combinațiile cromatice. Dintre opțiunile populare se numără albul, negrul, tonurile de maro de asemenea. Culorile tari și neon, cele îndrăznețe sunt rare, mai cu seamă când interiorul unei case dictează anumite tonuri și nu orice posibilitate de alegere a unei culori.

În varianta de mobilă la comandă paleta de culori este una mult mai vastă decât ceea ce este standard în magazine. Se pune accent pe posibilitatea de a crea pentru fiecare client în parte un univers de produse ce corespund totalmente cu ceea ce el are în minte despre preferințele pieselor de mobilier.

Pentru cei care își doresc să aducă o notă pozitivă spațiului se poate alege cu succes galbenul, roșul sau portocaliul, combinate cu alte tonuri de constrast, ceva mai potolite. Pentru acele zone în care îți dorești să recreezi un mediu liniștit și relaxant se pot alege tonuri de mov sau verde. Astfel de alegeri sunt personale și reflectă în fapt bunul gust și preferințele fiecăruia.

Mobila la comandă poate fi executată de către profesioniști, cu un termen de execuție variabil. Însă și rezultatul este pe măsură și merită așadar așteptarea. Spre exemplu, mobila la comanda Bucuresti de la Prodesignartpoate fi realizată în termen scurt și vine la pachet cu avantaje multiple. Nu doar că se oferă și proiectare de tip 3D, ci și garanție de 2 ani pentru ansamblul mobilier creat.

Experiența celor de la Prodesign, de peste 10 ani, este element important în această colaborare, întrucât sporește încrederea că ceea ce se va realiza va fi o combinație armonioasă de pricepere, execuție cu atenție la detalii și finisaje pe măsură. Cei interesați vor regăsi aici o șansă de a mobila casa după bunul plac și ținând cont de propriul plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email