„Mizil” nu se teme ca va fi injurat in Ghencea


Convocat de selecţionerul Victor Piţurcă la echipa naţională pentru meciul cu Croaţia, mijlocaşul Argeşului, Iulian Tameş consideră că este unul din ultimele meciuri în care se poate impune pentru a fi în cărţi la importantele meciuri cu Serbia şi Austria din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Două meciuri pe viaţă şi pe moarte

Aşteptai această convocare la lotul naţional?
-Speram să fiu chemat la lot; pentru mine este binevenită această convocare, deoarece mă ajută să uit cât mai repede acel accident din ultimul meci jucat în Portugalia.
Speri să fi titular?
– Doar domnul Piţurcă va decide; dacă voi juca de la început, sau în repriza a doua, voi face tot ce depinde de mine pentru a fructifica şansa care mi se dă. Croaţia este o echipă puternică şi meciul va fi foarte greu
Ca fost dinamovist crezi că spectatorii din Ghencea îţi vor fi ostili?
– Eu sunt la F.C. Argeş de doi ani şi nu mai am nimic cu Dinamo. În plus, fiind un meci al echipei naţionale, spectatorii care vor fi prezenţi la partida cu Croaţia, trebuie să încurajeze echipa naţională, nu să-i înjure, nu să-i fluiere şi să-i huiduie pe anumiţi jucători care nu evoluează la Steaua.
Cum vor fi meciurile cu Serbia şi Austria?
– Pe viaţă şi pe moarte. Pentru mulţi jucători din actuala generaţie este „ultimul tren” din carieră pentru a juca la un Campionat Mondial. Şi nu vrem să-l ratăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email