„Mizerie,dezorganizare şi încasări mici în pieţe”. 12 angajaţi la un director.

Organigrama Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare (SPPTO) din Curtea de Argeş a fost aprobată de Consiliul Local joi, după lungi discuţii. Pe statul de funcţii sunt 13 posturi, unul dintre ele fiind al directorului Marin Florea. Aceasta  fost prezent la şedinţă şi a încercat să le răspundă consilierilor care l-au întrebat diverse, dar fără succes. S-a văzut că cei opt ani de când e director i-au adus doar tupeu nu şi abilităţi de manager. Omul a spus că el a făcut tot ce a putut ca lucrurile să meargă bine, să nu meargă rău, că nu poate face aia, că nu poate face cealaltă, etc. În acelaşi timp a declarat că încasările din târgul săptămânal au fost săptămâna trecută de …1000 de lei, şi cam asta e media. În replică, consilierul Cristian Mitrofan a spus că la târgul săptămânal de la Domneşti încasările sunt de 8-9000 de lei. Sigur, la Domneşti nu au şef un om excepţional, aşa, ca la Curtea de Argeş.

„Mizerie,dezorganizare şi încasări mici în pieţe şi târguri. Piaţa Posada e un bazar, iar în Piaţa Centrală nu s-a rezolvat problema circulaţiei”, a spus Ion Şerban.

„Tarabele din piaţă sunt subînchiriate”, a afirmat Dan Petrescu, iar Bogdan Marina l-a întrebat dacă a încercat, şi cum, să eficientizeze activitatea, asta apropo de încasările mici, moment în care l-a blocat definitiv pe Marin Florea.

„Eu, ca cetăţean, nu sunt mulţumit de acest serviciu public. Să punem un automat de încasări, să eliminăm suspiciunile, ştiţi bine la ce mă refer”, a conchis Ion Şerban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email