Mititelu la DNA Piteşti

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost luni la DNA Piteşti unde timp de două ore şi jumătate a fost audiat de procurori în „Cazul Penescu”.

„Omul bun”, Adrian Mititelu a înregistrat discuţia cu Penescu!

„Am fost chemat ca martor şi parte vătămată în cazul Penescu. Am spus despre acel meci (n.n.- F.C. Argeş – Universitatea Craiova, 1 – 1 disputat în etapa a doua a campionatului trecut), şi despre discuţiile telefonice pe care le-am avut cu Cornel Penescu după acel meci, discuţii care sunt şi înregistrate. În acest caz, eu sunt omul bun…”, a declarat la ieşirea de la DNA Adrian Mititelu. Preşedintele Universităţii a fost audiat de procurori timp de două ore şi jumătate. „Pe mine m-au chemat ca martor mai demult, dar n-am putut veni atunci, şi am venit acum. Ca martor, vii atunci când poţi, nu când vor procurorii. Nu cred că voi mai fi chemat, deoarece am spus tot ce aveam de spus. Sincer, îmi pare bine că Penescu a fost eliberat, şi după ce se va mai linişti, trebuie să-şi ceară scuze faţă de Universitatea Craiova”, a mai spus Mititelu.

Telefonul, primarul Solomon şi banii pe Prepeliţă

După o oră şi jumătate de audieri, un angajat al DNA-ului s-a dus la Mercedesul lui Mititelu în care era şoferul acestuia, şi i-a cerut telefonul pe care preşedintele Universităţii Craiova îl lăsase în maşină. La plecare, Adrian Mititelu a mai spus că în retur, Universitatea Craiova va juca la Turnu Severin, l-a mai atacat pe primarul Solomon, şi a spus că a achitat clubului F.C. Argeş datoria de 6 miliarde de lei vechi pentru transferurile lui Andrei Prepeliţă şi Ciprian Tănasă. „Vom juca în retur la Turnu Severin, pentru că aşa vrea primarul Solomon care face tot ce-i stă în putinţă să facă rău Universităţii. Banii pentru Prepeliţă şi Tănasă i-am dat mai demult clubului F.C. Argeş”, a declarat Mititelu la ieşirea de la DNA. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email