Mititelu şi echipa lui, umiliţi de Internaţional Curtea de Argeş

Interul şi Ionuţ Badea au dat încă o lovitură în Liga I şi au învins pe Universitatea Craiova la Turnu Severin cu 3 – 1, mult mai clar decât o arată scorul! Popa, Viera, Pintili, Răduţ, Kone, Daniel Stan, Băcilă şi colegii lor i-au umilit pe juveţii lui Mititelu, care se felicită că au scăpat doar cu 1 – 3!!! Mihai Răduţ şi Emanuel Kone au făcut ce au vrut cu apărarea Craiovei, linia de mijloc a fost pe cât de laborioasă, pe atât de nimicitoare pentru construcţia adversarilor, apărarea n-a avut decât o sincopă, bineînţeles, tot Chirigheş, iar atacul a fost permanent un pericol pentru poarta lui Silviu Lung junior.

Mihai Răduţ şi Emanuel Kone, cei mai buni

Meciul a fost dominat categoric şi la posesie, şi la tactică, şi la efort fizic de trupa lui Ionuţ Badea. Mihai Răduţ a deschis scorul cu un euro gol încă din minutul 4. Apoi a venit rândul lui Emanuel Kone după un asist al aceluiaşi Răduţ. Era minutul 18 şi Interul conducea cu 2 – 0. Peste trei minute ivorianul putea să facă 3 – 0, dar şutul său spectaculos a lovit încheietura barelor! Şi în loc de 3 – 0, a fost 2 – 1 în minutul 39, însă acesta a fost singurul moment de tresărire al oltenilor.

Craiova să se bucure că a scăpat doar cu 3 – 1!

Şi în mitanul secund Interul a jucat dezinvolt, a pasat, a avut posesie şi a mai ratat câteva mari ocazii la poatra lui Silviu Lung junior, dar a mai înscris doar un singur gol prin Daniel Stan în minutul 66. La 3 – 1, meciul era jucat. Fundaşul Iliev este eliminat în minutul 79 pentru fault ca ultim apărător la Cătălin Lazăr scăpat singur spre poarta  gazdelor. Mititelu, supărat fleaşcă, se gândea dacă va scăpa de retrogradare, şi se plângea că nu şi-a recunoscut echipa şi antrenorul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email