„Mitică, am venit în liga ta!”


Duminică seara a fost mare petrecere mare la restaurantul „Capra Neagră” din Curtea de Argeş. Peste 150 de invitaţi au sărbătorit promovarea istorică a echipei F.C. Internaţional Curtea de Argeş în prima ligă a fotbalului românesc.

Diplome de la un primar rapidist

Încă de la ora 17.30, invitaţii, jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului patronat de Benone Lazăr, au vizitat Primăria, Biserica Domnească, stadionul aflat în construcţie şi Mănăstirea de la Curtea de Argeş. Au discutat cu primarul Nicolae Diaconu care a felicitat echipa pentru deosebita performanţă a promovării în liga lui Mitică. Rapidist până în măduva oaselor, a vopsit primăria în alb-vişiniu, primarul Diaconu le-a oferit fotbaliştilor diplome de excelenţă din partea Primăriei, după care s-a intonat imnul naţional.

Nae Ungureanu pus pe glume

Ca un adevărat alai, cei peste 150 de invitaţi au mers apoi pe jos la Biserica Domnească şi la Mănăstirea Meşterului Manole. Pus ca de obicei mereu pe glume, antrenorul secund al Interului, Nicolae Ungureanu, le-a spus fotbaliştilor: „Duceţi-vă şi vă spovediţi să vă ierte Dumnezeu păcatele, că aveţi multe rău”. Apoi s-a vizitat şi stadionul pe care va juca F.C. Internaţional după ce va fi gata.

Propuneri indecente pentru Daniela Gyorfi şi Elena Gheorghe

Adevărata petrecere de campioni a început după ora 19.30 la restaurantul „Capra Neagră”. Daniela Gyorfi şi Elena Gheorghe au susţinut mini concerte care au ridicat invitaţii în picioare, ca şi glumele lui Nicu Paleru aflat într-o formă de zile mari. Toată lumea a dansat şi a cântat, sufletul petrecerii fiind patronul Benone Lazăr. Două din vedetele echipei, Cristian Dicu şi Ovidiu Vezan, au fost „luaţi om la om” de Daniela Gyorfi şi Elena Gheorghe. Unii spun că cei doi fotbalişti le-au făcut celor două cântăreţe propuneri indecente… Petrecerea a durat până la trei dimineaţa. La final, jucătorii Interului i-au transmis preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, mesajul: „Mitică, am venit în liga ta!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email