Miss și Mister Boboc 2016 la Liceul „Ferdinand I”

Tinerii de la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” au participat vineri seara la cel mai important  bal, pe care îl vor ține minte o viață – „Miss și Mister Boboc”. Un eveniment la care elevii de la clasa a XII-a au muncit din greu și pentru care au avut parte de tot sprijinul cadrelor didactice. Pe scena Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” au urcat şase perechi de boboci care au dorit să convingă juriul că ei merită titlul de „Miss și Mister Boboc 2016”.

Deschiderea balului a fost făcută de Bogdan Uțicu, tânărul care face parte din trupa locală de rap ”Progresu Studio”. În ritm de dans s-a dat și startul probelor. Primul test a fost mai mult de relaxare, deoarece concurenții au dansat pe diferite melodii. În pauză, bobocii „și-au tras sufletul”, iar pe scenă a urcat Flopy, care a făcut spectacol la fel ca la „Românii au Talent”. Cea de-a doua probă la care au fost testați concurenții le-a pus la încercare viteza de reacție și logica, prin întrebări de cultură generală. Apoi, organizatorii le-au oferit câteva minute de respiro, timp în care s-a prezentat un videoclip realizat la liceu. Puțini sunt cei care nu cunosc emoțiile unui chiul de la ore, iar elevii de la „Ferdinand I” le-au reamintit asta celor care le uitaseră, prin videoclipul prezentat, amuzant și cu bun gust. Următoarea surpriză a venit din partea majoretelor liceului, care, alături de Flopy, au încins „ Progresu Studio”. De aici, programul a continuat cu o altă probă: partenerul a primit căști și a trebuit să citească pe buze cuvântul rostit de colega sa. De la „concurent” la „gresie” și de la ”electro” la ”detergent”, totul a ținut de interpretare…

Invitatul special al serii a fost Casper, cel care s-a lansat la o emisiune tv de umor, iar la balul de la „Ferdinand” a făcut spectacol și a reușit să angreneze în numărul său atât concurenții cât și participanții din sală.

Proba de talente a departajat câștigătorii

Înainte de ultima și cea mai grea probă, pe scena de la CCA au urcat Teodora Pavel și Vlad Lazăr, care, în pași grațioși de dans, au confirmat premiile primite la competiții naționale și internaționale. Apoi, bobocii și-au stăpânit emoțiile și au prezentat publicului momente artistice de calitate. Au cântat, au dansat, au jucat și chiar i-au „adus” pe Gigi Becali, Florin Piersic și Marian Vanghelie la Curtea de Argeș.

După deliberare, juriul format din Ana Răduțu, directorul Liceului Tehnologic  „Ferdinand I”, Ionica Cârstea, consilier educațional, prof. Iuliana Moraru, prof. Cornelia Bărbulescu, Alexandra Dogaru, președintele Consiliului Elevilor și Mălina Soare, a avut misiunea dificilă să aleagă Miss și Mister Boboc 2016.

 

Primii anunțați au fost cei care au primit titlul de Miss și Mister popularitate – Antonia și Mihai, însă, Miss și Mister Boboc 2016 au fost aleși Adrian și Denisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email