„Miss Primăvara” la Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu”

Elevii claselor a XI – a C şi a XI- a F, de la Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu” din municipiul nostru, au organizat, zilele trecute, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, Balul Primăverii. Organizatorii au prezentat un program cu multe scenete comice, momente amuzante, dar şi cu mult aşteptatul concurs de „Miss Primăvara”, în cadrul căruia s-au întrecut 10 fete. Probele concursului le-au pus în dificultate pe participante, dar cu toate acestea fetele nu s-au dat bătute şi au luptat până la final. Astfel, după primă probă, cea de prezentare, a urmat proba de modelling pentru ţinutele sportive. Fetele s-au orientat către sporturi care mai de care mai provocatoare pentru a impresiona juriul. De asemenea, una dintre probele apreciate de public a fost cea la care fetele, împărţite în perechi şi înarmate cu perne, trebuiau să-şi ţintească adversarele direct în cap pentru a câştiga „duelul”. Din cadrul concursului nu a lipsit nici proba de dans, unde concurentele şi-au demonstrat talentul pe diferite genuri muzicale.
Organizatorii balului au prezentat mai multe scenete amuzante, precum „Scufiţa roşie la practică” sau „Top 10 profesoare”, unde elevii şi-au pus în valoare calităţile actoriceşti, spre deliciul publicului.
La finalul evenimentului, în urma deliberării juriului, Bianca Toma a fost desemnată „Miss Primăvara”. Însă, toate participantele au primit premii din partea celor care au organizat spectacolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email