Mircea Drăghici, alături de ministrul Rovana Plumb la Gala femeilor de succes Renault România

Joi, 4 aprilie 2013, deputatul PSD Mircea Drăghici a fost alături de Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice pe parcursul vizitei sale la Piteşti şi Mioveni. Rovana Plumb a fost invitata de onoare a Galei Femeilor de Succes Renault România, eveniment organizat la Ramada Piteşti, în cadrul căruia Grupul Renault şi-a premiat cele mai bune angajate.
“Este o onoare să fiu alături de Rovana Plumb, căreia îi mulţumesc că sprijină acţiunile Grupului Dacia Renault, o emblemă a judeţului Argeş şi un actor important în economia naţională. Prezenţa Ministrului Mediului în Argeş este un eveniment de bun augur pentru judeţul nostru şi ţin să subliniez în mod deosebit sprijinul arătat de doamna ministru de-a lungul timpului pentru proiectele Grupului Renault. De asemenea, doresc să reiterez faptul că implementarea, începând cu data de 15 aprilie, a programului de înnoire a parcului auto – Rabla – reprezintă o veste bună pentru industria auto”, a precizat Mircea Drăghici.
Împreună cu Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, deputatul argeşean a vizitat Uzina Dacia, unde au luat la parte la prezentarea noului model Dacia Logan MCV, un break spaţios şi practic cu 5 locuri, ultima creaţie a specialiştilor de la Grupul Renault.
Gala Femeilor de Succes Renault România este dedicată celor 5.555 de angajate ale Dacia, care lucrează în meserii specifice întregului lanţ tehnologic pe care îl presupune construcţia unui automobil. În cadrul întâlnirii organizate la Ramada, 17 dintre femeile care lucrează în cadrul Grupului Dacia Renault au fost premiate de către membrii din conducerea companiei, în frunte cu preşedintele Jerome Olive.
“În calitate de principal investitor în judeţul Argeş, grupul de automobile Renault a ocupat în 2012 locul 2 în topul celor mai bune firme româneşti din Europa Centrală. De asemenea, România este a doua ţară a Grupului Renault în ceea ce priveşte efectivele, cu 17.800 de angajaţi. Femeile reprezintă 31% din numărul total de salariaţi, iar 32% din poziţiile cheie ale companiei sunt ocupate tot de femei. În domeniul ingineriei şi în cel al fabricaţiei, femeile au o pondere de 28%. Toate aceste cifre arată rolul extrem de important pe care această companie îl joacă în ansamblul economiei, dar mai ales la nivelul judeţului Argeş.”, a precizat deputat PSD Mircea Drăghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email