MIRCEA DRAGHICI, RESPONSABIL CU ZIUA VOTULUI LA NIVEL NAŢIONAL

 
Liderii PSD au stabilit la Sinaia, timp de 5 zile, strategia pentru europarlamentare, în cadrul unei şedinţe de pregătire la care au participat majoritatea şefilor de organizaţii şi 1.000 de membri ai echipelor de campanie, se arată într-un 

comunicat remis redacţiei noastre din partea cabinetului parlamentar al deputatului Mircea Drăghici. 
Modulele de pregătire au cuprins strategia electorală, tacticile de comunicare şi organizarea pe secţii de votare. Deputatul Mircea Drăghici a fost responsabil de realizarea şi prezentarea strategiei pentru ziua votului, precizează materialul citat. 
Parlamentarul social-democrat a declarat că momentul votului este esenţial : „De modul în care va fi reprezentată România la Parlamentul European depinde viaţa fiecărui cetăţean. Prea puţini români ştiu că jumătate din legile româneşti sunt adoptate la Bruxelles, iar legile care se aduc fie de la Parlamentul European se transpun automat în dreptul românesc.”
Mircea Drăghici a precizat că echipele de campanie trebuie să fie pregătite din timp, astfel încât, în perioada dinaintea alegerilor toată lumea să-şi facă bine treaba, pentru ca partidul să obţină rezultate cât mai bune: „Este o campanie grea, deoarece mulţi români, consideră că a veni la vot pentru alegerile europene nu reprezintă o prioritate”, a mai spus parlamentarul social democrat.
Pregătirea managerilor de campanie va continua săptămâna viitoare, când va fi dat publicităţii sloganul PSD pentru europarlamentare, dar şi mesajele pentru fiecare zonă în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email