Mircea Drăghici: Câștigătorii Cupei Abilității, în vizită la Palatul Victoria

Așa cum au promis, Ministrul Educației, Remus Pricopie și deputatul argeșean Mircea Drăghici, i-au dus pe câștigătorii Cupei Abilității în vizită la Guvernul României. Duminică, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, un grup de 24 de elevi și profesori de la Școala Gimnazială Specială Marina, din Curtea de Argeș, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Sfântul Nicolae” din Câmpulung Muscel și de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” din Ștefănești, au fost primiți în vizită la Palatul Victoria de Prim-ministrul României, Victor Ponta și de Ministrul Educației, Remus Pricopie.
“An de an am sărbătorit Ziua Copilului cu mare bucurie și cu dorința de a le oferi micuților amintiri de neuitat. Dacă anul precedent am organizat o petrecere cu teatru, muzică și personaje din desene animate pentru copiii din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi, de această dată am respectat promisiunea făcută elevilor care au câștigat premii la Cupa Abilității, eveniment desfășurat pe 7 mai la Curtea de Argeș, destinat persoanelor cu dizabilități”, a afirmat Chestorul Camerei Deputaților, social-democratul Mircea Drăghici.
Deputatul argeșean a subliniat faptul că generația tânără de astăzi reprezintă șansa unui viitor mai bun, astfel că este extrem de important să le oferim acestora un stil de viață sănătos, să le oferim protecție, căldură și dragoste părintească.
“De foarte multe ori, fiind cuprinși de problemele zilnice sau de greutăți întâmpinate la locul de muncă, poate că nu acordăm atenția cuvenită micuților noștri. Indiferent de cât de multe probleme întâmpinăm, zâmbetul sincer de copil reprezintă cel mai bun remediu pentru orice supărare. Copiii de astăzi reprezintă viitorul de mâine și voi continua să susțin importanța promovării unui stil de viață sănătos, a educației și a sprijinului acordat dezvoltării armonioase a copiilor noștri. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, le doresc tuturor mulți ani fericiți, cu reușite și împliniri”, a menționat Mircea Drăghici.
Guvernul și-a deschids porţile pentru copii, de 1 iunie, la Palatul Victoria, unde au fost organizate pentru cei mici concursuri de dans, facepainting, spectacole de teatru, dar şi un Cabinet al copiilor în prezenţa prim-ministrului Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email