Mircea Drăghici a sărbătorit copiii din Nucșoara, Berevoiești, Aninoasa și Corbi

Deputatul PSD Mircea Drăghici a continuat tradiţia şi a sărbătorit Ziua de 1 iunie printr-o petrecere de basm oferită în dar copiilor din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi! Dacă în anii precedenţi a sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului alături de micuţii din Curtea de Argeş, anul acesta deputatul social democrat a decis să îndrepte personajele copilăriei într-o superbă zonă montană.
Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, a dorit să le ofere juniorilor din cele patru localităţi o după amiază specială, plină de voie bună. “Ziua Copilului este un prilej unic pentru a sărbători frumuseţea acestei etape a vieţii, bucuria şi inocenţa. Pentru orice familie, un copil este o binecuvântare, este un miracol care aduce fericire şi dincolo de dragostea şi grija pe care le-o purtăm zilnic, 1 iunie este o ocazie în plus pentru a le arăta cât de importanţi sunt pentru noi. Sunt părinte şi ştiu cât de important este pentru un copil să se simtă răsfăţat şi preţuit în această zi”, a precizat deputatul argeşean.
Petrecerea, care a adunat laolaltă peste 130 de copii din cele patru comune, a început cu un spectacol de teatru, Scufiţa roşie, susţinut de talentaţii actori de la Teatrul Aşchiuţă. Acest moment artistic a fost primit cu mult entuziasm de cei mici, urmărind cu sufletul la gură aventurile eroilor de poveste.
La finalul acestui moment, sărbătoriţii au asistat la un recital oferit de colegii lor de la Ansamblul Folcloric din Aninoasa. Apoi, cei mici au continuat petrecerea alături de zâne şi de clovni. O surpriză primită cu multă bucurie a fost reprezentată de apariţia la eveniment a cunoscutelor personaje Disney – Mickey şi Minnie Mouse, care au cântat şi au dansat alături de prichindei. Mai mult, niciun copil nu a ratat ocazia de a se picta pe faţă şi de a se transforma astfel în personajul de desene animate preferat.
Deputatul argeşean Mircea Drăghici le urează tuturor copiilor la mulţi ani, multă sănătate şi multe zâmbete!  “Le doresc să fie mereu ascultători, să-şi iubească părinţii şi să fie elevi buni! Bucuria şi zâmbetele sincere ale copiilor ne dau forţa necesară pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ne propunem”, a precizat deputatul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email